Stuur nu jouw kortfilm op naar het ZFF!

Het Zuidelijk Film Festival is een festival dat zich focust op korte films van filmmakers uit Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Vlaanderen. Een festival dat de levendige filmculturen uit deze regio’s samenbrengt op een bijzondere manier.
Het festival richt zich op film in de traditionele zin van het woord: films die bedoeld zijn voor het grote witte doek. Centraal staan narratieve korte films voor een breed publiek, met een duidelijke stempel van de maker. Makers die verhalenvertellers zijn en het publiek met hun werk doen verwonderen, ontroeren, vermaken en verbijsteren. Zowel fictiefilms, documentaires als animatiefilms worden vertoond in verrassende en afwisselende filmblokken.

Een film inzenden voor het Zuidelijk Film Festival 2024 is mogelijk van 8 november 2023 t/m 2 februari 2024. Inzendingen verlopen via het platform FilmFreeway en het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per inzending. T/m vrijdag 29 december 2023 geldt een speciaal Earlybird tarief van € 7,50 per inzending. De uitslag van de selectie zal in maart 2024 bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie klik hier.

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws