Disclaimer

 

Cinezee is een (online)platform dat het netwerk van filmmakers, acteurs, muzikanten, video kunstenaars, AV-professionals. Instellingen, stichtingen en bedrijven met betrekking tot het filmlandschap in Zeeland inzichtelijk maakt. Wij bieden je graag de optie om jezelf en het Zeeuwse film-werkveld goed te profileren.

Je kunt op ons online platform een profiel aanmaken waarin je kunt aangeven wie je bent, wat je doet en met wie je tijdens welke projecten hebt samengewerkt. Je gegevens worden door Cinezee gebruikt om inzicht te krijgen in het film-netwerk in Zeeland. We doen dit met respect voor jouw privacy, en laten gevoelige persoonsgegevens niet openbaar zien.

Je kunt ons online platform ook gebruiken zonder een profiel aan te maken. Je kunt je gegevens te allen tijden aanpassen en verwijderen. Het is niet toegestaan om een pseudoniem te gebruiken bij het aanmaken van een profiel. Je gegevens worden niet verkocht, niet verstrekt aan derden, en niet voor marketing-doeleinden gebruikt van derden. Alleen de gegevens die jij zelf openbaar maakt op je profiel zijn zichtbaar voor derden. Lees hierover meer in de algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Cinezee is niet aansprakelijk voor content op dit platform geplaats door derden en/of gebruikers van dit online platform.

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws