Leer filmmaken met Casey Neistat in 30 dagen

25 december, 2021 door filmalot

Word een betere filmmaker en verhalenverteller in 30 dagen. Deze interactieve online film cursus van een maand wordt gegeven door filmmaker en YouTube-pionier Casey Neistat. Volg het creatieve proces van Casey en sluit de les af met 2 eigen video’s. De opbouw van het lesmateriaal is zo opgebouwd dat het geschikt is voor de beginner, maar ook de ver gevorderde filmmaker. Je bepaald tijdens de 30 dagen je eigen niveau.

CineZee geeft vijf Zeeuwse filmmakers/youtubers de kans om mee te doen.

Om hiervoor in aanmerking te komen maak je op CineZee eerst een persoonlijk profiel aan incl. je profielfoto. Gebruik daarvoor deze link: Maak een profiel aan

Vervolgens stuur je via onze contactpagina een bericht waarin je in maximaal 10 zinnen uitlegt waarom jij hier aan mee moet doen. Vertel wat je hoopt te leren en wat je tot nu toe zelf al hebt gedaan om een betere filmmaker/youtuber te worden. Vermeld bij je aanmelding via de contactpagina ook onderstaande contactgegevens:

Voor + achternaam
Adres gegevens + woonplaats
Tel. nummer + e-mail adres
Link naar je Instagram of Youtubekanaal

Voorwaarde voor deelname is dat je op dit moment woonachtig bent in Zeeland en dat CineZee je gemaakte video’s in de cursus mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Ook ontvang je na het voltooien van de cursus een evaluatie formulier dat ingevuld dient te worden terug gestuurd. Je blijft uiteraard altijd de rechten behouden over de door jou gemaakte content. Deze mag je dus ook zelf verspreiden via je eigen (online)kanalen.

De kosten van 250 dollar hoef je zelf dus niet te betalen als je wordt geselecteerd. Opgeven bij CineZee kan t/m 26 december 2021 – 22:00u, de online lessen starten op 10 januari 2022. De lessen zijn in het engels zonder NL ondertitels.

 

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws