Inspiratiebijeenkomst filmeducatie i.s.m Cultuurkwadraat & HZ Cult

20 juli, 2021 door filmalot
filmeducatie, film by the sea, filmalot, cultuurkwadraat, cultuureducatie, Zeeland
Programma

Filmeducatie is leuk, inspirerend en gemakkelijk te realiseren, zowel op school als daarbuiten. Voor primair en voorgezet onderwijs en kinderopvang.

Leren over beeldtaal is belangrijker dan ooit. De samenleving is doordrenkt van beelden. Van kleins af aan worden kinderen er door overspoeld. In het dagelijks leven komt iedereen ermee in aanraking. Veel scholen erkennen dat en er worden dan ook steeds meer media ingezet bij de lessen. Daarom organiseert Cultuurkwadraat samen met HZ Cult en Film by the Sea op 15 september van 12.45-14.15 uur een inspiratiebijeenkomst over filmeducatie tijdens het filmfestival in Vlissingen.

Voor wie

Deze inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt (of wil gaan bezighouden) met filmeducatie: leerkrachten, icc’er, pedagogisch medewerkers, cultuurprofessionals, filmmakers, studenten. Samen met Cultuurkwadraat, HZ Cult en Film by the Sea kun je tijdens het filmfestival in Vlissingen deelnemen aan een inspiratiebijeenkomst waarin alle onderdelen van filmeducatie aan bod komen.

Aanmelden

Je kunt je alvast aanmelden voor de inspiratiebijeenkomst filmeducatie via de website van Cultuurkwadraat: AANMELDEN

De inspiratiebijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit. Er zijn daarom geen kosten aan deelname verbonden.

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws