Grote Kunstbende Workshopdag: hoe maak je impact met jouw talent!

10-02-2023 10-02-2023 Podium 't Beest in Goes
Soort event:

Met meer dan 4000 members is Kunstbende inmiddels uitgegroeid tot dé creatieve community voor jongeren. Ben jij ook graag bezig met het creëren van online content, dans, expo (tekenen, schilderen, fotografie), fashion, film, muziek, taal, theater of ben je actief als DJ? Geef je dan op voor de Grote Kunstbende Workshopdag op vrijdag 10 februari in Goes.

Deze workshopdag staat geheel in het teken van het maken van impact. Wat vind jij belangrijk? En hoe kun jij daar jouw creatieve talent voor inzetten? Laat je inspireren door vernieuwende makers en ga ook zelf aan de slag! Het programma start om 19.00u bij Podium 't Beest in Goes met een spetterende opening van Young Impact. Daarna kun je kiezen welke workshop jij wilt volgen! Er zijn workshops van o.a. de bekende tiktokker Quinn Bezemer, Popaanzee, Elton Kiene en nog veel, veel meer. Geef je keuze hier op.

Deelname is gratis voor iedereen van 12 t/m 19 jaar oud.

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws