YOUZEE MEETING – BIBLIOTHEEK GOES

26-02-2022 26-02-2022 Bibliotheek Goes, Kolveniershof 106
Entreeprijs: €10
Soort event: Meeting

Onderdeel van CineZee Weekend

Tijdens deze eerste YouZee Meeting op 26 februari om 10.00u zal podcaster Yael van der Puil (winnaar Kunstbende Content Creator) verschillende Zeeuwse Youtubers interviewen. Dit gebeurt tijdens een live podcast stream vanuit de Bibliotheek.

Te gast zijn Zeeuwse Youtubers en filmmakers Dion van Drom en Jean Pierre Bazelier, die afgelopen maand de 30 daagse Casey Neistad Filmschool hebben gevolgd. Yael vraagt ze de hemd van het lijf om te ontdekken wat ze van deze online filmschool hebben opgestoken.
De podcast zal gepaard gaan met werk van de Youtubers die ze tijdens deze filmschool hebben gemaakt. Deze podcast is live te volgen op CineZee.nl, maar het is ook mogelijk fysiek aanwezig te zijn tijdens deze YouZee bijeenkomst in de Bieb van Goes.

Het programma is vrij toegankelijk voor alle leeftijden, duurt van 10:00 tot 15:00 en kost 10 euro inclusief lunch.

Boek hier de tickets

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws