Kunstbende: Medialap Videomaker

24-02-2022 24-02-2022 Bibliotheek Goes, Kolveniershof 106
Soort event: Medialab

Donderdag 24 feb 19:00-21:00

Maak jij ook regelmatig video’s voor Tiktok of Social Reels? In deze workshop leer je hoe je nóg beter wordt in het maken van korte maar krachtige videocontent.

Kunstbende Zeeland en CineZee slaan handen ineen met Workshopdocent Bente Boxelaar. Bente zat als klein kind al altijd met de camera in haar hand en vooral het maken van filmpjes vond ze toen al super interessant. De opleiding AV-specialist (Audio Visueel) was dus een logische keuze. Inmiddels is ze helemaal thuis in alles wat met dit vak te maken heeft. Ze maakte social media content video’s voor Action, Lidl, Collistar Nikon en nog vele andere merken. Daarna ging ze aan de slag bij BNN/VARA en inmiddels werkt Bente op de set van Flikken Maastricht. Dat doet ze nog steeds en met heel veel plezier!

Wat neem je zelf mee naar de workshop: een smartphone of tablet met camerafunctie (heb je die niet, dan zijn er een paar in de bieb te leen).

Deze workshop wordt georganiseerd i.s.m. Kunstbende Zeeland, vindt plaats in de werkplaats van Bibliotheek Goes en maakt deel uit van het CineZee Weekend.
De workshop is gratis te volgen voor iedereen van 12 tot 19 jaar. Reserveren kan via de website van Kunstbende, klik op de ticketlink hieronder.

Boek hier de tickets

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws