Kunstbende: Workshop Nachtfotografie

24-02-2022 24-02-2022 Bibliotheek Goes, Kolveniershof 106
Soort event: workshop

Donderdag 24 feb 19:00-21:00

‘s Nachts ziet alles er anders uit. Lichtbronnen vallen beter op in het donker en soms zien we de sterren en het maanlicht. De stad krijgt iets magisch. Doe mee met de workshop 'Nachtfotografie' en leer de basics om de magie van nachtfotografie te vangen.

Workshopdocent Benjamin van der Spek is na het winnen van de National Geographic & WNF Frans Lanting Award (2014) professioneel gestart met fotografie. Dit resulteerde in publicaties in verschillende tijdschriften, waaronder National Geographic en nominaties voor EyeEm fotograaf van het jaar 2015 in New York en voor 2016 en 2017 in Berlijn.
Ook is hij kunstdocent op het Lodewijkcollege.

Wat neem je zelf mee naar de workshop: een camera (als je de sluitertijd van je telefoon zelf kunt instellen kun je ook een telefoon-camera gebruiken) met voldoende geheugenkaarten en batterij, een statief(je), een zaklamp en een ‘hi-vis’ vestje. Heb je dit zelf niet? Er is vast iemand in je omgeving van wie je dit een keertje mag lenen.

De workshop vindt plaats in de werkplaats van Bibliotheek Goes en maakt deel uit van het Cinezee Weekend. De workshop is gratis te volgen voor iedereen van 12 tot 19 jaar.
Boeken van je tickets kan via onderstaande link.

Boek hier de tickets

Blijf op de hoogte van het laatste CineZee nieuws